EVENT SCHEDULE

Important: Times are subject to change

| Listen for timing updates - if we finish an event early, we will start to earlier than noted below. | he next one |
|--|-------------|
| Friday, June 23 | Start |
| Site Open - Benching allowed | 8.00 AM |

| Site Open - Benching allowed | 8:00 AM |
|---|----------|
| Registration (until 5:30) | 9:00 AM |
| Dog Measuring 1 - 8:30 - 10:00 (1 hour) | 8:30 AM |
| Warm Up Rings Open (open until 5:30 PM) | 9:00 AM |
| Steeplechase 1&2 SPEC/VET ONLY Open Walkthrough - Both rings open (30 minutes) | 9:00 AM |
| Steeplechase 1&2 SPEC/VET ONLY - Judges' Briefing and Split Walkthrough | 10:15 AM |
| Steeplechase 1&2 SPEC/VET ONLY - Run Both Rings | 11:00 AM |
| Dog Measuring 2 - 12:00-12:30 (30 minutes) | 12:00 PM |
| Steeplechase 1&2 REGULARS ONLY Open Walkthrough - Both rings open (30 minutes) | 1:20 PM |
| Steeplechase 1&2 REGULARS ONLY - Judges' Briefing and Split Walkthrough | 2:00 PM |
| Steeplechase 1&2 REGULARS ONLY - Run Both Rings | 2:40 PM |
| Dog Measuring 3 - 5:00-5:30 (30 minutes) | 5:00 PM |
| Opening Ceremonies (including announcement of courses & info on Regionals events) | 5:30 PM |

| Saturday, June 24 | Start |
|--|---------|
| Maps Distributed - Online Only | 5:00 AM |
| Site Open | 6:30 AM |
| Late Registration | 6:30 AM |
| ALL HANDLERS Open Walkthrough - All rings open (30 minutes) | 7:00 AM |
| SPECIAL/VET DOGS DAY 1 EVENTS | 7:30 AM |
| SPEC/VET General and Gamble Briefing - Rings Closed | 7:30 AM |
| SPEC/VET Open Walkthrough - All Rings, Spec/Vet Handlers Only (30 minutes) | 7:50 AM |
| SPEC/VET Run Regional Events - 3 Rotations | 8:30 AM |
| 15 minute walkthrough (7 minutes for 2 height groups per rotation) | |
| Run Event | |
| Switch Rings | |
| REGULAR DOGS DAY 1 EVENTS | 1:20 PM |
| REGULAR General and Gamble Briefing - Rings Closed | 1:20 PM |
| REGULAR Open Walkthrough - All Rings, Spec/Vet Handlers Only (30 minutes) | 1:40 PM |
| REGULAR Run Regional Events - 3 Rotations | 2:20 PM |
| 15 minute walkthrough (7 minutes for 2 height groups per rotation) | |
| Run Event | |
| Switch Rings | |
| Day 1 Awards and Announcements | 6:30 PM |

| Sunday, June 25 | Start |
|--|---------|
| Maps Distributed - Online Only | 5:00 AM |
| Site Open | 6:30 AM |
| ALL HANDLERS Open Walkthrough - All rings open (30 minutes) | 7:00 AM |
| SPECIAL/VET DOGS DAY 2 EVENTS | 7:30 AM |
| SPEC/VET General and Gamble Briefing - Rings Closed | 7:30 AM |
| SPEC/VET Open Walkthrough - All Rings, Spec/Vet Handlers Only (30 minutes) | 7:50 AM |
| SPEC/VET Run Regional Events - 3 Rotations | 8:30 AM |
| 15 minute walkthrough (7 minutes for 2 rotations) | |
| Run Event | |
| Switch Rings | |
| REGULAR DOGS DAY 2 EVENTS | 1:20 PM |
| REGULAR General and Gamble Briefing - Rings Closed | 1:20 PM |
| REGULAR Open Walkthrough - All Rings, Regular Handlers Only (30 minutes) | 1:40 PM |
| REGULAR Run Regional Events - 3 Rotations | 2:20 PM |
| 15 minute walkthrough (7 minutes for 2 rotations) | |
| Run Event | |
| Switch Rings | |
| 2023 Regionals Awards Ceremony | 6:30 PM |